Wij

Maurice Couvée

Van Het Lied Maurice Couvée Hedy Mutter

Spelen bij ‘Van Het Lied’ voelt voor mij als thuiskomen. Met Hedy deel ik de voorliefde voor Nederlandstalig en vertaald theater- en kleinkunstrepertoire, waarbij ik steeds de uitdaging aan kan gaan om bestaande nummers te voorzien van nieuwe gitaararrangementen, synths en achtergrondzang.

Huidige bezigheden:
Akoestisch gitarist @Van Het Lied, leraar & zangcoach @de Baander PRO en intermediair @Jeugdcultuurfonds Nederland

Hedy Mutter

Van Het Lied Hedy Mutter

WWW.HEDYMUTTER.NL

Voorheen zong, acteerde en danste ik o.a. in de theaterproducties en bands ‘Streetbeats’, ‘KunstLicht’, ‘Let’s Get MiXt’ en ‘Picasso’.

Bij ‘Van Het Lied’ kies ik voor een andere weg: het Nederlandstalig en vertaald theater- en kleinkunstrepertoire. Ik voel mij thuis bij de rake teksten, echte verhalen en sfeervolle arrangementen.

Abel Jansma

Als student aan de Herman Brood Academie focus ik mij vooral op studiotechniek en live geluid. Ik weet hoe het is om op het podium te staan en speel zelf basgitaar in een band. Daarom begrijp ik het belang van een zorgeloos optreden. Goed geregelde techniek helpt. Ik stond o.a. als technicus op Oerol bij een theaterproductie, werk aan verschillende projecten en ‘Van Het Lied’ komt daar nu bij. Ik krijg hier de kans om naast de techniek ook over andere aspecten mee te denken. Deze afwisseling vind ik tof.