Jullie

 

BOEKHANDEL SCHELTEMA:

Vandaag was een dag zoals we het graag altijd hebben: het zonnetje scheen, mensen flaneerden vanaf het Rokin zo de winkel in, waar prachtige literaire liederen klonken en er noest geknutseld werd door werkelijk de schattigste kindjes die Amsterdam te bieden heeft.

Het was vandaag de laatste dag van de boekenweek en het voelde zeker erg speciaal. Vele mensen waren met het gratis treinkaartje van het boekenweek geschenk naar Amsterdam gekomen en zorgden daarmee voor een uitgelaten vakantiestemming. 

Op de foto’s zien we het duo ‘Van het Lied’ dat hun succesvolle performance van vorige week nog eenmaal naar voren bracht. De prachtige stem van Hedy Mutter, begeleid door de gitaarkunst van Maurice Couvée, en de liedteksten van Nederlands grootste tekstdichters. Dit was slechts een voorproefje van hun komende theatervoorstelling ‘Ver weg en dichtbij’.

Een duo om in de gaten te houden!”

HUISKAMERCONCERT IN ALKMAAR:

“Beste mevrouw van Capellen,
het huiskameroptreden is zeer goed bevallen. 

 De opbouw ging volgens de afspraken en in goed overleg. Voor de sfeer bleek het nodig de gordijnen aan de tuinzijde te sluiten. Dat lukte prima maar lijkt me wel een puntje om bij andere optredens van tevoren even te checken met bewoners.

Het optreden zelf verliep vlekkeloos, niet te hard maar wel overal goed hoorbaar en binnen de afgesproken tijd. 

We hebben het erg gewaardeerd dat Hedy en Maurice ook nummers van Brel hadden opgenomen in het programma. Dat was een goede afwisseling met de liedjes van Herman van Veen. Het deels zingen van de nummers in het Frans en deels in het Nederlands was een goede zet, omdat je toch beter begrijpt waarover het gaat.

Dus al met al zullen we dit zeker aanbevelen bij anderen die belangstelling hebben voor dit soort optredens.”

HUISKAMERCONCERT IN SOESTERBERG:

“Hoi Gerda,

Het was een prachtige intieme middag. Die iedereen als super mooi en bijzonder bestempeld heeft (ook de mensen die niet thuis zijn met de muziek van Herman)

Met een woord prachtig! Dank jullie wel daarvoor!”